Zelfbeeld

Het afbreken en het nieuw opbouwen van je zelfbeeld of een geheel nieuw zelfbeeld ontvangen, zonder geschaaf, zonder iets eerst af te breken.
Het oude zelf doet er dan niet meer aan toe. Simpelweg ontvang je meteen een ander zelf. Zoiets als je iPhone hapert. Je naar de winkel gaat. Deze dan niet in reparatie gaat maar je krijgt gewoon een gehele nieuwe! Wauw wat een service, nietwaar?
Als een winkel dat zou kunnen doen, waarom zou God dat dan minstens ook niet kunnen doen met ons zelf(beeld)?
Geen medicijnen, geen psychotherapie maar direct een nieuw zelf!

Geestelijk advies en heling – Opleiding o.a. op het gebied van: Attitudinal Healing, Mindfulness, NLP, hypnotherapie,… Ook heb ik – Nathan Rozenhart – jarenlang voor onderzoek verricht naar diverse religieuze en spirituele stromingen, zoals: spiritisme, Scientology, Osho, en christendom. Heb geschreven voor diverse tijdschriften: Religie & Mystiek en Spiegelbeeld. Betreffende mijn boeken werd ik diverse keren geïnterviewd, o.a. door Patrick Kicken (in het licht van non-dualiteit). Geef t.z.t. bijeenkomsten samen met Chandra, en sessies. Wat actueel is Christus in jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *