Kijken naar jezelf – 3

Als jij niet het middelpunt bent, wat dan? Als je niet hoort wat je hoort, niet ziet wat je ziet, niet voelt wat je voelt, wat dan?…

Geestelijk advies en heling – Opleiding o.a. op het gebied van: Attitudinal Healing, Mindfulness, NLP, hypnotherapie,… Ook heb ik – Nathan Rozenhart – jarenlang voor onderzoek verricht naar diverse religieuze en spirituele stromingen, zoals: spiritisme, Scientology, Osho, en christendom. Heb geschreven voor diverse tijdschriften: Religie & Mystiek en Spiegelbeeld. Betreffende mijn boeken werd ik diverse keren geïnterviewd, o.a. door Patrick Kicken (in het licht van non-dualiteit). Geef t.z.t. bijeenkomsten samen met Chandra, en sessies. Wat actueel is Christus in jou!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *